ECOXARXA TVFa més de deu anys ja que a Ecoxarxa vam portar a terme la iniciativa de mostrar-nos també a través de la producció televisiva. Desde llavors, hem emès, a través de televisions locals, tota una sèrie de programes televisius, de temàtica mediambiental, mitjançant els quals hem anat informant i divulgant totes aquelles iniciatives, programes i activitats que han anat tenint lloc en tot l'àmbit del territori català, esdevenint, al cap i a la fi, una important eina pedagògica i de coneixement del nostre entorn natural més proper.


Us presentem, doncs, la càpsula promocional de la sèrie ECOXARXA TV, emesa per Girona Tv i produïda per Imago Produccions en la primera etapa televisiva els anys 2002-2003.

Durada video: 1 minut i 14 segons

   __________________________________________________________________________- RESIDUS I RECICLATGE -

La nostra societat produeix una quantitat elevadíssima de residus de tot tipus. I els primers, i més propers, són els que generem tots nosaltres en la quotidianitat: els residus urbans. Les plantes de reciclatge i la nostra actitut, al respecte, esdeven elements clau.

El següent video, corresponent a un programa pilot d'ECOXARXA TV, ens permet conèixer de fons l'impacte dels residus i el procés de reciclatge posterior:Durada video: 14 minuts i 43 segons

Producció:
Gorbs Comunicació
Azur Medi
Càtar Films