Portal mediambiental ECOXARXA

El portal mediambiental ECOXARXA neix amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar, d’una manera moderna, àgil i rigorosa, envers l’ecologia, el naturalisme, el naturisme, l’animalisme… Aquest projecte, seguidor de la nostra revista en paper, tindrà una funció pedagògica, a més de la informativa, ja que per mitjà d’estudis, consells, agenda, reportatges, articles, directori, entrevistes… exercirà una important tasca divulgativa per preservar l’entorn natural i fer un ús més sostenible dels seus recursos i, així, contribuir a fer una societat més sostenible i, lògicament, millorar la nostra qualitat de vida.

El nou portal web d’ECOXARXA, doncs, tindrà la finalitat d’esdevenir un punt de comunicació molt complet de totes les notícies, reportatges i activitats que es fan a Catalunya i resta de països de parla catalana envers el medi ambient. Un vehicle de sensibilització i informació que posarà a disposició una eina d’expressió i divulgació per a tots aquells col·lectius i institucions que vulguin informar de les seves activitats, opinions i treballs. Un portal periodístic de contingut ecològic on s’ofereixi una àmplia informació sobre diversos temes i, alhora, un complet directori d’associacions, institucions, empreses, bancs d’imatges, etc. relacionats amb el medi ambient.

Volem que ECOXARXA sigui un portal de referència a Catalunya que permeti dinamitzar i canalitzar diverses iniciatives i activitats ecològiques i naturalistes i, alhora, fer-ne difusió. 


AUDIOVISUAL