POSIDÒNIA FESTIVAL I ECOXARXA, MÉS A PROP

POSIDÒNIA FESTIVAL i ECOXARXA han arribat a un acord de col·laboració mútua en el qual ambdues entitats es comprometen a promocionar-se mútuament, així com a col·laborar en determinats esdeveniments que es contemplin.


Aquest any el festival dobla les seves cites, entre Itàlia i l’Estat espanyol, on torna després d'un any d'absència de les anteriors edicions celebrades a Formentera. Després de Carloforte, única ciutat a l'illa de Sant Pietro (Sardenya), que va ser protagonista de l’edició del 2011 i serà la seu del 20 al 22 de juliol, el Posidònia Festival estarà també a Sitges, localitat costanera a 20 km de Barcelona, del 31 d'agost al 2 de setembre.
Els festivals volen difondre la conservació de la posidònia oceànica com a reguladora dels ecosistemes propis de l'illa i de gran part de la costa mediterrània i del mateix Mare Nostrum. Es vol contribuir, doncs, a oxigenar aquesta mar, formant refugis per a la seva fauna, compactant la sorra de les seves platges i protegint-les de l'onatge erosionant.